Arama
Arama Sonuçları
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Yeşilçam'ın dev ismi hayatını kaybetti
Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
8 bin işçi alınacak!.. İşte şartlar
Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının da olacağını hatırlatan Bakan Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız" dedi.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Budamış'a talip var!
29 yıllık Belediye personeli Gürol Demirci, Budamış Mahallesi'ne talip oldu. Budamış Mahallesi'nden Muhtar adayı olan Gürol Demirci mahallelinin sorunları için çalışacağını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olacağını söyledi. Muhtar Adayı Demirci, Budamış'ta önemli bir eksiklik olarak dile getirdiği Aile Sağlığı Merkezi için de girişimlerde bulunacağını kaydetti.
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Milletvekili Uluay: 'Büyük ihtimalle yıkılacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenledi. Uluay, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki atıl binayla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni uzmanlar!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Kasım ayında; beş uzman bir pratisyen olmak üzere toplam doktor daha göreve başladı.
7.4 büyüklüğünde deprem senaryosu (VİDEO HABER)
UMKE ekibinin de görevlendirildiği Uluslararası MED EU MODEX 2023 Çanakkale Tatbikatı tamamlandı. Tatbikatta, Çanakkale'de 7.4 büyüklüğünde deprem yaşandığı senaryosu uygulandı.
Koca’dan "eris varyantı" açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de 9 kişide görülen koronavirüsün eris varyantıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bakan Koca, eris varyantıyla ilgili olarak "Bilim insanları üzerinde konuşabilirler ama halkımız için gündem olmaya değer değil'' ifadelerini kullandı.Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla dünyayı tedirgin eden eris varyantının Türkiye'de de 9 kişide görüldüğünü duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir açıklama geldi. Koca, "Eris varyantı sınırlı sayıda vakada, ülkemizde de görüldü. Bunda endişe edilecek bir şey yok. Bilim insanları üzerinde konuşabilirler ama halkımız için gündem olmaya değer değil" dedi.
Artık Türkiye’de! İşte ‘Eris’ varyantının belirtileri
Koronavirüsün alt varyantlarından olan Eris varyantı, Türkiye'de ve dünyada sosyal medyada birçok kişinin gündemindeki merak ettiği konular arasında ilk sıralarda yer almaya başladı.
Eris varyantı Türkiye'de: 9 kişide görüldü
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca eris varyantının Türkiye'de aynı ilde bulunan 9 kişide görüldüğünü duyurdu. Yurt dışı kaynaklı olduğunu belirten Bakan Koca; "Endişe konusu sayılmayacak bir gelişme" dedi.
Tüm yurtta aşı uygulaması başladı
Bakan Koca, 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olanların bu günden itibaren doktorlarına grip aşısı yazdırabileceğini duyurdu.
Afet nerede Kastamonu UMKE orada: Libya'daki sele gönderildiler
Libya'nın doğusunda yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bine ulaştı. Yetkililer yağış miktarının "40 yılın en yükseği" olarak nitelendirirken, binlerce kişinin kayıp olduğunu açıkladı. Libya'da meydana gelen sel afeti dolayısıyla içinde Kastamonu UMKE'nin de timinin bulunduğu arama kurtarma ekipleri bölgeye gönderildi.
Koca’dan ‘Eris Varyantı” hakkında açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Dört branşta randevu sorunu sürüyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cildiye, plastik cerrahi, göz ve Kulak Burun Boğaz (KBB) gibi branşlarda randevu sorununun kısmen devam ettiğini, buna çözüm arandığını söyledi.
E-Reçetem Sistemi'ne 5 yabancı dil eklendi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, E-Reçetem Sistemi’ne gelen yeni değişikliği açıkladı. Bakan Koca E-Reçetem Sistemi’ne, İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca ve Rusça olmak üzere 5 dil eklendiğini duyurdu.
Bakan Koca: “Health Türkiye'yi tüm dünyaya duyuracağız”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özbekistan’ın Semerkant kentinde TDT Sağlık Bakanları Toplantısı’ndan sonra Türkiye – Özbekistan 2'nci Sağlık İş Forumu’nda konuştu. Bakan Koca konuşmasında 'Health Türkiye' markasını tüm dünyaya duyurmaya devam edeceklerini vurguladı.
Sağlıkçıların talepleri Bakan Koca’ya iletildi
Sağlık-Sen’in hazırladığı tekliflerle ilgili Bakan Koca ile istişarede bulunuldu.
"Türkiye Yüzyılı’nın en mağdur kesimiyiz"
Toplum Yararına Program (TYP) çalışanları sözcüsü Mehmet Erol, Güne Bakış programında konuştu. Erol, “Bizim derdimiz evimizin kirasını ve faturaları ödemek. Bizim için de bir çalışma olsun ve mücadele verilsin. Türkiye Yüzyılı'nın en mağdur kesimiyiz” sözlerini dile getirdi.
Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan Bakan Koca’ya teşekkür etti! “Hastalığım ile alakalı…”
Geniş Aile, Kalk Gidelim, Emret Komutanım ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerle hafızalara kazınan Ufuk Özkan bir süredir karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ve organ nakli ihtimalinin olduğunu açıklamıştı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.
Aile Hekimliği'nde köklü değişiklik
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Plan ve Bütçe Komisyonundan geçen ve aile hekimliği kanununda değişiklik yapmayı amaçlayan kanun teklifinin detaylarını açıkladı.
Bakan Koca’dan ‘sıcak çarpması’ uyarısı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüksek risk grubu içerisinde yer alan vatandaşların sıcaklığın yüksek seviyelere ulaştığı saatlerde dışarıya çıkmamalarını önerdi.
'Kalp krizi' iddiaları üzerine Bakan Koca açıkladı! Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? "En son dün itibarıyla tamamlandı"
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. Koca, "Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır" dedi.